Šifra: PK75078

PARKER Royal NP DUOFOLD QUEEN GT F

Telo je izrađeno od čistog srebra 925, sa gravurom, koja stvara teksturu slčnoj tkanini.
Poklopac je izrađen od čistog srebra 925, sa gravurom, koja stvara teksturu slčnoj tkanini.
Poklopac se zatvara uvrtanjem.
Grip (držač) je izrađen od srebra i obložena 23K zlatom.
Klipsa je izrađena od nerđajućeg čelika i obložena 23K zlatom.
Vrh od nalivpera je izrađen od 18K zlata.
Nalivpero sadrži originalni Parker DeLuxe konverter.

London, 2022 godine obeležava 70 godina od kada je kraljica Elizabeta II stupila na tron, prvi britanski monarh koji je dostigao ovu značajnu godinu.

Kao nosilac dva kraljevska naloga za priznanje zasluga Kraljevskom domac´instvu, Parker sa ponosom odaje priznanje platinastom jubileju Njenog Veličanstva posebnim izdanjem dve naše najprestižnije linije proizvoda, Duofold i Sonnet.

Duofold Queen’s Platinum Jubilee Limited Edition dostupno je u samo 70 numerisanih komada širom sveta, svaki u vrhunskoj drvenoj poklon kutiji, a ovaj Duofold se takođe nudi kao specijalno izdanje, u prestižnoj poklon kutiji.

Specijalno izdanje Sonet Queen’s Platinum Jubilee dostupno je kao nalivpero, roler i hemijska, svaki predstavljen u prestižnoj poklon kutiji.

Poklopac Parker Sonnet Queen’s Platinum Jubilee 2022 Special Edition napravljen je od paladijuma presvučenog srebrom 925, gde gravura stvara tkanu teksturu, a safirno plavo lakirano bure inspirisano je dragim kamenjem krune Svetog Edvarda i Imperijalne državne krune, sve u kombinaciji da bi ovom dizajnu dali izrazito kraljevski izgled.
OznakaKoličinaEAN kod pakovanja
KOM13026981750786
Smiley Schneider Waterman Real Madrid SAMSONITE